Snijd de ui in halve maantjes, de paprika en winterpeen in dunne reepjes en de champignons in kleine kwartjes. Snijd ook alvast de lente-uitjes in ringen, pers de knoflook en snijd de gember en peterselie fijn voor de chili oil saus.
Verhit de 60 ml (olijf)olie 4-5 minuten in een pannetje en laat even afkoelen. Maak de chili oil saus door alle ingrediënten voor de saus, behalve de (olijf)olie, te mengen in een kommetje. Giet dan de warme (olijf)olie over de chili oil saus. Laat even staan.
Verwarm een beetje olie in een wok en bak daarin eerst de ui totdat deze glazig is, bak dan de champignons even mee en voeg als laatste de paprika- en wortelreepjes toe. Bak de groenten totdat ze gaar en zacht zijn.
Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg ze daarna toe aan de wok. Giet de chili oil saus erbij en roer alles goed door. Voeg tot slot nog wat peper naar smaak toe. Garneer de noodles met sesamzaadjes.