Ga terug

De lekkerste zelfgemaakte eiersalade

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 1,5 el eetlepel mayonaise
  • 1 el eetlepel (griekse) yoghurt
  • 3/4 tl mosterd
  • 1/2 tl kerriepoeder
  • 2 tl (gedroogde) bieslook
  • zout en peper

Instructies 

  • Doe de eieren in een pannetje, voeg koud water en zout toe en kook de eieren in 8 minuten hard.
  • Giet af, laat de eieren schrikken met koud water en laat nog even afkoelen in het koude water. 
  • Pel de eieren daarna en prak fijn met een vork.
  • Voeg de mayonaise, (griekse) yoghurt, mosterd, kerriepoeder, bieslook en zout en peper naar smaak toe. 

Notities

Lekker op geroosterd brood!
eiersalade
Gang: Tussendoortje
Trefwoord: vegetarisch