Ga terug

Overnight oats

Porties 1 persoon

Ingrediƫnten

  • 150 ml amandelmelk
  • 30 gram havermout
  • 0,5 banaan
  • 0,5 appel
  • 1 eetlepel lijnzaadolie
  • 1 eetlepel hennepzaad
  • 1 theelepel chiazaad
  • walnoten
  • kaneel (naar smaak)
  • 1 handje blauwe bessen (optioneel)
  • biologische rozijnen (optioneel)

Instructies 

  • Snijd de avond van tevoren een halve banaan en een halve appel in plakjes en blokjes.
  • Voeg de appel en banaan samen met de amandelmelk, havermout, kaneel, chiazaad en (eventueel) rozijnen toe in een kommetje. Roer goed door. Zorg dat het fruit zoveel mogelijk 'onder water' staat. Zet de kom een nachtje in de koelkast.
  • Haal 's ochtend het ontbijt uit de koelkast, breek een aantal walnoten klein en strooi dit over het ontbijt.
  • Voeg een eetlepel lijnzaadolie en hennepzaadjes toe. Voeg optioneel nog een handje blauwe bessen toe.
Gang: Ontbijt
Trefwoord: ontbijt