Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de groenten. Doe de gesneden groenten in een ovenschaal. Verdeel de oregano erover en 2 eetlepels olijfolie. Voeg zout en peper toe en bak 30 minuten in de oven. Hussel halverwege om.
Maak ondertussen de pizzasaus: verhit een beetje olijfolie in een steelpannetje, voeg de rode ui en knoflook toe en bak een paar minuten tot de ui glazig is. Voeg de tomatenblokjes, honing, balsamicoazijn en Italiaanse kruiden toe. Laat de saus 10-15 minuutjes zachtjes koken. Breng daarna op smaak met peper en zout.
Rol het croissantdeeg uit over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel daarover de tomatensaus. Verdeel de groente, zodra deze klaar zijn, ook over de pizza.
Bak de pizza volgens de aanwijzingen op de verpakking van het croissantdeeg. Bij mij was dit 15 minuten. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes.
Als de pizza klaar is, verdeel dan de mozzarella, maïskorrels en basilicum over de pizza en garneer met een beetje crema balsamicoazijn eroverheen.